15:00

Ludvika FK U

Referat: Sundborns GoIF - Ludvika FK U

Storseger mot Ludvika

Äntligen fick Sundborn islossning i målskyttet när de i eftermiddags besegrade Ludvika FK U med 7-0 (1-0) hemma på Sundens IP. Laget gör en mycket stabil insats och släpper knappt till en målchans för motståndarna varpå Nabi Hussaini i kassen kan inkassera ytterligare en stabil 0:a.

Sundborn nöter ner Ludvika i 1:a halvlek och får en psykologiskt viktig utdelning när Joel Sjögren sätter 1-0 ett par minuter innan pausvilan, assisterad av Alf Carlsson. I början av 2:a halvlek gör hemmalaget ytterligare ett psykologiskt viktigt mål när Alf styr in ett inspel mellan målvaktens ben till 2-0. Ludvika repar sig inte efter detta, istället kommer GoIF igenom gång på gång och får en bra utdelning på sina målchanser. Innan domaren blåst av matchen efter 90 spelade minuter har Sundborn hittat nätet ytterligare 5 gånger via ett fullbordat hattrick av Alf, 2 fina mål av Filip Laudon samt 1 mål från Mustafa Alibakhshi.

Matchens sponsor Ocab utsåg Matchens Lirare i bägge lagen där bortalagets Ahmed Bashir Ibrahim fick ta emot utmärkelsen i bortalaget medan Filip tog emot priset i hemmalaget.

Nästa match spelas kommande torsdag kl 18:30 då GoIF möter IF Tunabro U borta på Gyllevallen i Borlänge.